Har du någon gång drömt om att vinna en storvinst, låt oss säga 50 miljoner? Det vågar vi gissa att du har. Det har nämligen i stort sett varje spelare någon gång drömt om. Naturligtvis vet alla att sannolikheten är låg, men samtidigt har alla chansen att bli undantaget som bekräftar regeln. Har du svårt att bestämma dig för vad du skulle göra om du lyckades vinna drömvinsten? Här kommer fem tips som kanske kommer till användning någon gång.

Bygg hus eller res bort

Det finns mängder av saker som du skulle kunna göra om du hade 50 miljoner kronor på banken. Vi kan naturligtvis inte lista alla men här kommer fem tips som i vårt tycke är riktigt bra.

  1. Bygg ditt drömhus

Här finns det inga gränser. När du har så här mycket pengar kan du verkligen ta ut svängarna och låta bygga det hus du alltid har drömt om. Vill du ha en pool? Naturligtvis ska du ha det. Drömmer du om ett litet hus på gården där det ska finnas en spaavdelning? Inga problem alls. Ta gärna hjälp av en arkitekt som kan rita ett hus speciellt framtaget för dig.

  • Åk på drömsemestern

Oavsett om du alltid har drömt om att åka jorden runt eller om du vill åka med Hurtigruten i Norge så är det här rätt tillfälle att göra det. Unna dig själv helpension om du vill ha det bekvämt, eller lär dig att laga mat som urbefolkningen. Gör det du alltid velat göra helt enkelt.

bilvinst
  • Byt bil

Det behövs förmodligen inte ens en halv miljon så det kommer finnas gott om pengar kvar. Sitt inte och åk runt i en risig bil som knappt startar. Unna dig en fabriksny bil för en gångs skull.

  • Investera i fonder

Att unna sig är kul men en del av pengarna bör du investera smart. Placera dem gärna i fonder. Du behöver inte välja fonder med hög risk. Pengarna kommer räcka och växa ändå.

  • Starta företag

Har du alltid velat sluta vara anställd och satsa på din egen affärsidé. Grattis, det har du möjlighet till nu. Gör slag i saken och jobba för dig själv. Det är dags att testa dina vingar. Här kan du se vad några andra har gjort med sina vinster.