SpelbolagBonusBetygHämta bonus här!T&C
10 000 kr
200 freespins
★★★★★Hämta bonusT&C
Nya spelare delar på 100 000 kr★★★★★Hämta bonusT&C

Välkomst bonus är något som erbjuds till både nya och gamla kunder. Det är ett sätt för spelbolagen at värva nya kunder samt att behålla de gamla. De lojal kunderna får dock mer riktade erbjudanden lite beroende på vad de brukar spela på.

Bonus

För oss är det viktigt att du som kund är nöjd och har oss som förstahandsval när du tänker att du ska spela på nätet. Vårat arbete ligger i att uppdatera sidor samt redovisa nyheter som finns. Det kan till exempel handla om en sida som börjat livestreama nhl-betting matcher tillsammans med live odds. Eller någon casinosida som har ett nytt spel som ska introduceras, vilket då ofta sker med gratiserbjudanden.

Varför Bonus?

Bonusen har uppkommit som ett konkurrens verktyg och det är många sajter som slåss om kundens uppmärksamhet. Genom att läsa recensioner och införskaffa kunskap utvecklas du som spelare och det blir mycket roligare ju mer insatt du är i olika termer.

Fördelar med Bonus

Fördelar med bonus är såklart att du får ut mer av pengarna. Erbjuder till exempel ett spelbolag insättningsbonus innebär detta att bolaget matchar din insättning. I praktiken blir det att du kanske sättaer in 500 kr och helt plötsligt har du 1000 kr att spela för. Dock är det et gäng regler och villkor du behöver ta del av för att få ut maximalt av erbjudandet.